به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عیسیزاده، در جلسه مشترک شورای استانی و مدیران گروه معارف کرمان ، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دوستان مجموعه گفت: اگر گروههاي معارف اسلامی از نهاد فاصله بگيرند از فلسفه وجودي و وظيفه ذاتی خود فاصله گرفتهاند.
دکتر عیسیزاده افزود: عرصه كار فرهنگي يكسويه و بسته به گروه خاصي نيست. 600 گروه علمي در دانشگاهها و 1200 عضو هيئت علمي معارف و بيش از 6000 استاد حقالتدريس عضو گروه معارف اسلامی، روي هم ظرفيت عظيم استادان متخصص در حوزه علوم اسلامي را در اختيار ما قرار داده است.
معاون آموزشی و پژوهشی ادامه داد: با توجه به اینکه در هر ترم در كل كشور حدود 52100 واحد ارائه ميشود (طبق آمارهاي احصا شده) بايد از اين ظرفيت (افرادي كه متخصص در علوم اسلامي هستند) استفاده درست شود؛ يعني دفاتر نهاد در دانشگاهها بايد از اين ظرفيت استفاده كنند. اين موضوع نافي استقلال گروه معارف اسلامی به عنوان يك گروه علمي نيست، بلكه فلسفه و دغدغه ايجاد گروه معارف بايد ارتقاء فرهنگ ديني و مذهبي دانشجويان باشد.
حجت الاسلام عیسیزاده اظهار کرد: آنچه دفاتر نهاد را در بين سازمانهاي فرهنگي كه نهاد روحانيت در آنها حضور دارند شاخص كرده است، فعاليت در عرصه علمي و كار با مجموعه فرهيخته دانشگاهي است.
معاون آموزشی و پژوهشی با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه فرهنگیان افزود: دانشگاه فرهنگيان در جايگاهي است كه تربيت نيروهاي آينده كشور را به عهده دارد و در اين دانشگاه شخصيت افراد شكل ميگيرد.
وی ادامه داد: تبديل بيانيه گام دوم به گفتمان در دانشگاهها از مأموريتهاي جدي نهاد و مورد انتظار مقام معظم رهبري است.
حجت الاسلام دکتر عیسیزاده در آخر درباره اهمیت تربیت دانشجو افزود: امروز وظيفه مهم هر استاد، تربيت دانشجو در همه ابعاد است و معتقديم كه اگر كار تربيت به وسيله استادان معارف اسلامی، مهندسي و مديريت شود، متوقفِ امكانات مالي و بودجهاي نيست.